איזה מרגש זה לגלות שהבייבי כבר הגיע לגיל חלאקה
הבת כבר מגיע לגיל בת מצווה והבן לבר מצווה
את ההתרגשות אנחנו מבטאות גם באירוע יפה עם כיבוד טעים ומשובח לאורחים
ובדרך כלל גם בר קינוחים שיפה לעין וטעים בפה (:
ובדרך כלל גם בר קינוחים שיפה לעין וטעים בפה (:
מאיפה מתחילים? איזה מתכונים יתאימו?
בכלל איך יודעים להחליט על קונספט? וכמה קינוחים בכלל צריך?
אז בואי נעשה לך סדר בראש ותראי כמה חוויתי זה יכול להיות:
כמות הקינוחים: בדרך כלל מחשבנים 3 קינוחים לכל אורח.
צבעים: הכי יפה תואם לקונספט של האירוע.
תבני את רוב הקינוחים על צבעים ניטרלים של חום, לבן, שמנת, עם נגיעות של צבעי הקונספט.
הוספת צבעים:
לסגול – תשלבי אוכמניות בקינוחים: טריים, קפואים, מחית וכדומה
לורוד- תותים טחונים, מחית תות
לאדום- דובדבנים, מקרונים בצבע אדום
לשחור- מקרונים בצבע שחור, עוגיות אוראו
לירוק- מחית פיסטוק

טיפים לקינוחים מרהיבים:
כיום יש להשיג עוגיות מקרונים בשלל צבעים שמאוד מוסיף גם בצבע וגם בטעם.
תמיד אפשר לצבוע בצבע מאכל קצפות, שוקולד וכדומה כדי להוסיף צבע מסוים.
השתמשי עם אבקה מטאלי להוסיף נגיעות של זהב או כסף לפי הקונספט של האירוע-
מאוד משדרג את המראה של הקינוחים ליוקרתי!
מאוד משדרג את המראה של הקינוחים ליוקרתי!
לחגיגת יומולדת לילדים קטנים או חלאקה מאוד יפה קונספט צבעוני
עם קישוטים של עדשים צבעוניים, סוכריות וכדומה.
עם קישוטים של עדשים צבעוניים, סוכריות וכדומה.

אז הבנו את הרעיון של הצבעים
ועכשיו, איזה קינוחים נכין?
ומה עם מתכונים?
אם את אוהבת חיים קלים תדעי לך שיש היום הרבה קינוחים מוכנים שצריך רק למלא ולקשט
כמו עוגיות מקרונים, טארטלים בכל מיני צורות, גדלים ואפילו צבעים שונים, פבלובה בצורות וצבעים יפים, ועוד.
תמלאי טארטלים קטנים בגנאש שוקולד ותוסיפי מעל פירות טריים/ פיצוחים/ נשיקות ועוד כיד הדמיון.
פבלובה תמלאי בקצפת מוקצפת וקשטי מעל עם פירות, סוכריות מטאליים, שוקולדים שונים.
קינוחי כוסות זה גם קינוח שקל להכין ואפשר לגוון ולהכין כמה סוגים.
לחלאקה ובת מצווה יפה לשלב מרשמלו או פופקורן צבעוני (מתכון למטה) למלא בשקיות צלופן קטנים ולקשור עם סרט בצבע תואם
לכדורי שוקולד אפשר להוסיף מחיות שונים ולקבל משהו בטעם ומראה משודרג
תגלגלו את הכדורים בקרוקנד, שוקולד חום או לבן גרוס, קוקוס מקורמל ועוד כיד הדמיון.
עוגיות מקרונים תמלאי בגנאש חום או לבן וקשטי מעל בשוקולד לבן או צבעוני וסוכריות מטאליים.

והנה מתכונים בסיסים:
גנאש שוקולד למילוי טארטלים:
250 גרם שוקולד מריר/ חלבי
250 גרם קצפת פרווה או חלבי לא מוקצפת
2 כפות מחית אגוזים/ חמאת בוטנים/ ממרח לוטוס וכדומה.
ממיסים את הכל במיקרוגל בפולסים או מכניסים לשקית אטומה
ומכניסים את השקית לכלי עם מים רותחים עד שהכל נמס.
ומכניסים את השקית לכלי עם מים רותחים עד שהכל נמס.
גנאש שוקולד לבן:
200 גרם שוקולד לבן חלבי או פרווה
80 גרם קצפת חלבי או פרווה לא מוקצף
ההכנה כנ”ל.
קצפת למילוי פבלובה: מקציפים 1 קצפת עם 2 כפות פודינג לקצפת יציבה
מוסיפים 2 כפות מלית דובדבנים או אוכמניות ומקצפים עוד חצי דקה
מוסיפים 2 כפות מלית דובדבנים או אוכמניות ומקצפים עוד חצי דקה
מעבירים לשקית זילוף וממלאים את הפבלובות.
מזלפים מעל קצת סירופ פירות יער לבחירה.

קינוחי כוסות:
מקציפים 2 מיכלים שמנת מתוקה או קצפת פרווה לקצפת יציבה
ומוסיפים לבחירה קרמים/ מחיות/ מליות שונות.
מסדרים בכוסיות שכבות של קרמים שונים בשילוב עוגיות לוטוס, עוגה מפוררת ועוד.
לקינוח בטעם אוראו:
מערבבים פירורי עוגיות אוראו בקצפת ומסדרים בכוסיות
מערבבים פירורי עוגיות אוראו בקצפת ומסדרים בכוסיות
שכבות של פירורי אוראו ושכבות של קצפת לסירוגין, למעלה תוקעים עוגית אוראו.
לטרייפל מסדרים שכבות של עוגת וניל מפוררת, קצפת ומלית אוכמניות או דובדבנים.
לטריקולד מוסיפים לקצפת גנאש שוקולד ומסדרים בכוסיות שכבות של קצפת עם גנאש שוקולד מריר,
קצפת עם גנאש שוקולד חלב וקצפת עם גנאש שוקולד לבן ומעל מזלפים שכבה של גנאש שוקולד מריר או חלבי.
פופקורן צבעוני:
מבשלים בסיר קטן 1 כוס סוכר עם חצי כוס מים עד שהסירופ מסמיך (להיזהר לא לבשל מדי שהסוכר לא יהפוך לגבשושי)
מוסיפים קצת צבע מאכל ג’ל לסירופ, מערבבים היטב ושופכים על הפופקורן. מערבבים היטב, מצננים ומחלקים לשקיות צלופן.
אל תפחדי לנסות דברים חדשים, לשלב טעמים ולהתנסות
מקסימום תגלי טעם וכישרון שלא ידעת על קיומו(;

ואם את אחת שלא אוהבת בכלל להתעסק עם מטבח וקשקושים-
תוכלי תמיד להזמין קינוחים טעימים ומרהיבים לכל אירוע, הכל בהכשר המהודר של העדה החרדית
ולהנות ברוגע מאירוע יוקרתי וטעים
טרנדי קייק – עוגות ראווה וקינוחים לברים
0548418358 לשיחות
0546495658 ווצאפ
