אירסת בת או בן?
מזל טוב ! מתרגשת איתך !
מהרגע של הווארט במזל”ט את נכנסת לסחרור
את צריכה לדאוג לכל כך הרבה דברים
פתאום את צריכה להבין ולקבל החלטות באלף ואחד דברים
אז בדבר אחד אני ישתדל לעשות לך קצת סדר.
אני ריקי וונדר בעלת קייטרינג אירועים למעלה מ6 שנים.
ואם את חושבת לעשות לבד את אחד מהאירועים
שבת שבע ברכות/ שבת חתן/ שבע ברכות
אני כאן לעשות לך את זה קל יותר.
כלל א’ בהתארגנות זה לשבת כמה דקות
(אפילו אם זה מרגיש לך מיותר זה יחסוך לך המון בהמשך…)
ולכתוב את התפריט שאת רוצה להגיש באירוע שלך
גמרת? מצויין ! עכשיו תעברי על זה שוב ותראי האם זה מספק אותי?
האם אני יוכל להיצמד לתפריט בלי להתפתות לעוד דברים בהמשך הדרך?
טיפ קטן, כשאת רוצה לכבד ולפנק באירוע שלך קחי דבר שאצלכם הוא חשוב
אוהבים אצלכם בקר? תתני אקסטרה בעיקרית
אוהבים עריכה בסטייל? תדאגי למרכזי שולחן אולי גם פלייסמנט מושקע
תקחי דבר אחד שחשוב לכם ותתני איתו בראש!
עכשיו תעבירי בראש את האירועים שהיית בהם האם לא נסחפתי קצת?
הרבה פעמים אנחנו רוצות גם וגם וגם וכשאנחנו מעבירות בראש את המנות
אנחנו רוצות גם בקר וגם פרגית וגם שיפוד לכל אחד כי כולם רוצים לטעום מהכל….
אז תחסכי לך עבודה וכסף ועוגמת נפש בסוף האירוע!
(חוץ מאם את האמא שחייבת לצייד בסוף האירוע את כל הילדים עם אוכל לשבוע הקרוב:) )
תכיני מנה לכל אחד וקצת ספייר, את לא צריכה להיקרע במיליון סוגי תוספות וסלטים ועוד ועוד
והנה כמה טיפים ממני:
קחי כמה דקות ותחלקי את התפריט מה אפשר לעשות מראש (אפילו הרבה מראש)
מה ממש לרגע האחרון, ומה אפשר לדחוף בין לבין…
תשמרי את הרשימות ותצמדי אליהן, זה יקל עלייך מאוד.
גם דברים שנראים לך קטנים להכנה. ביום הארוע עצמו זה הופך לזמן יקר!
עם מה אפשר להתחיל?
הקפאה- חצילים. תערובות קלויות לסלטים. בצל מטוגן. מילויים למנה הראשונה.
רטבים לסלטים, פשטידות (כן כן מפשיר מעולה, להכניס לחימום בתנור לפני ההגשה)
גלידות וקינוחים למיניהם.
אפשר להכניס עיקריות מתובלות למקפיא.
בזמן שזה שוכב שם נספגים הטעמים ולך רק נשאר להפשיר ולהכניס לתנור או לסיר.
יום לפני הארוע– אפשר להכין הכל!
וביום הארוע עצמו להכניס לתנור או להעמיד על האש.
אפילו את החסה אני ממליצה לשטוף יום קודם
להכניס אותה עם מסננת מכוסה בנייר כסף (נסי לשמור ככה על כל העלים ותהני…)
את התפו”א לקלף ולחתוך בצורה שאת אוהבת ולכסות במים עד מחר.
דגים- מאד מומלץ לתבל יום קודם, הם סופגים את מירב הטעמים בזמן הזה.
וטיפ קטן למושט- מלח! המלח מוציא את הטעם הפחות מחמיא שלו… והתבלין גריל דג רק משבח אותו.
ואם את מרגישה שאין לך פניות לזה…
אנחנו ניכנס לנעליים הגדולות שלך, לעשות לך את הטוב ביותר בטעם ובסגנון האישי שלך!
עם הנסיון שלנו במומחיות לכבד אירועים, נביא לך אירוע טעיםם ואת- כמו מלכה!
לשירותך – ריקי- קייטרינג וונדרפוד
