ציטוט מ נועה לוי ב מאי 26, 2025, 11:01היי 🌸
מחפשת לקנות שמלות יפות לחתונה לבנות שלי – משהו חגיגי ויוקרתי.במחיר סביר
אם אתן מכירות חנויות טובות במרכז, ממש אשמח לשמוע!
בין כה וכה ראיתי שהשכרה עולה כמו לקנות
אז נראה לי שעדיף פשוט לקנות – וככה גם יישאר לנו לעוד חתונות בעז״ה או להשכיר הלאה...
תודה מראש על כל המלצה ♥️
היי 🌸
מחפשת לקנות שמלות יפות לחתונה לבנות שלי – משהו חגיגי ויוקרתי.
במחיר סביר
אם אתן מכירות חנויות טובות במרכז, ממש אשמח לשמוע!
בין כה וכה ראיתי שהשכרה עולה כמו לקנות
אז נראה לי שעדיף פשוט לקנות – וככה גם יישאר לנו לעוד חתונות בעז״ה או להשכיר הלאה...
תודה מראש על כל המלצה ♥️
ציטוט מ א ט ב מאי 26, 2025, 21:34יש את
ט'אצ
אנג'לס
ריצ'ל H
רחל סיטבון
בסנטר 1 בירושלים יש כמה חנויות - כמו של יעל דניאל ועוד...
יש את
ט'אצ
אנג'לס
ריצ'ל H
רחל סיטבון
בסנטר 1 בירושלים יש כמה חנויות - כמו של יעל דניאל ועוד...
ציטוט מ רחלי יטיב ב מאי 26, 2025, 22:05יש גמח שמלות ברחובות ברחוב רמז 78 (אם לא טעיתי במס'- מול קופ"ח כללית)
פתוחים בראשון ושלישי בין השעות 17-19 במחירי גמח ממש ומבחר מהעונה העכשוית
יש גמח שמלות ברחובות ברחוב רמז 78 (אם לא טעיתי במס'- מול קופ"ח כללית)
פתוחים בראשון ושלישי בין השעות 17-19 במחירי גמח ממש ומבחר מהעונה העכשוית
ציטוט מ מרים אהרוני ב מאי 27, 2025, 00:37היתה לנו חתונה ביום חמישי האחרון ואנחנו מוכרים שמלות נדירות בתפירה אישית יש לנו 7 שמלות תחרה בצבע אפרסק- ורוד עתיק, ממידה 8 עד מידה 40 לברורים 0533114526
היתה לנו חתונה ביום חמישי האחרון ואנחנו מוכרים שמלות נדירות בתפירה אישית יש לנו 7 שמלות תחרה בצבע אפרסק- ורוד עתיק, ממידה 8 עד מידה 40 לברורים 0533114526
ציטוט מ מלי פרנקל ב מאי 30, 2025, 11:53שלום וברכה!
אני ממליצה לך ללכת לבנים,
רשת עם בגדים מאד יפים, מכובדים, ויוקרתיים, ויש להם גם כל עונה 2-3 דגמים לבנות לארועים, מכירה הרבה שקנו שם בגדים באיזה 500-600 [לא בטוחה אבל ככה אני משערת] ודברים מהממים!
שווה לך לנסות ללכת לשם.
וגם בקידס מוד יש בגדי אירועים לבנות ונערות יש להם סניף בבי"ש, בשמגר סנטר בירושלים וברבי עקיבא בני ברק, גם סביבות 500 לקטנה ו700 למידה 18 בערך.
בהצלחה רבה!!
https://banim.co.il/ תכנסי לקישור תראי איפה יש להם סניפים, לדעתי בבי"ש ירושלים בני ברק יש להם בטוח.
שלום וברכה!
אני ממליצה לך ללכת לבנים,
רשת עם בגדים מאד יפים, מכובדים, ויוקרתיים, ויש להם גם כל עונה 2-3 דגמים לבנות לארועים, מכירה הרבה שקנו שם בגדים באיזה 500-600 [לא בטוחה אבל ככה אני משערת] ודברים מהממים!
שווה לך לנסות ללכת לשם.
וגם בקידס מוד יש בגדי אירועים לבנות ונערות יש להם סניף בבי"ש, בשמגר סנטר בירושלים וברבי עקיבא בני ברק, גם סביבות 500 לקטנה ו700 למידה 18 בערך.
בהצלחה רבה!!
https://banim.co.il/ תכנסי לקישור תראי איפה יש להם סניפים, לדעתי בבי"ש ירושלים בני ברק יש להם בטוח.