ציטוט מ אפרת וייס ב אפריל 28, 2025, 15:07אני חושבת שאם חמותך משלמת על השמלות ודאי שצריך להתגמש...
ואם לא אז את יכולה לקחת שמלה אחרת אבל באותו צבע
זה ירגיש לך לא מנותק לגמרי ועדיין תרגישי שייכת
אני חושבת שאם חמותך משלמת על השמלות ודאי שצריך להתגמש...
ואם לא אז את יכולה לקחת שמלה אחרת אבל באותו צבע
זה ירגיש לך לא מנותק לגמרי ועדיין תרגישי שייכת
ציטוט מ יעל ל ב אפריל 28, 2025, 22:02בחתונה שלי כל האחיניות לבשו אותה שמלה .ואחות אחת לא היתה מרוצה.
ולכן החליטו שבחתונה הבאה יעשו צבע משותף וכל אחת קנתה / השכירה מה שהיא אוהבת.וכולם היו מרוצים .אפילו שלכל אחת היה סגנון אחר .
בחתונה שלי כל האחיניות לבשו אותה שמלה .ואחות אחת לא היתה מרוצה.
ולכן החליטו שבחתונה הבאה יעשו צבע משותף וכל אחת קנתה / השכירה מה שהיא אוהבת.וכולם היו מרוצים .אפילו שלכל אחת היה סגנון אחר .
ציטוט מ שני דרויש ב אפריל 28, 2025, 23:25אני בעצמי לא הסכמתי ללבוש צבע מסוים בחתונה האחרונה ובכל אופן הם הלכו על הצבע הזה כולם... והודעתי שאני לא לובשת את הצבע הזה ובאתי שונה מכולם בצבע אחר... אומנם לא הרס כי זה היה בגוון בהיר והשתלב ,אבל בכל אופן 'אחר'...
אז אם יש לך את האומץ לכי על זה...כי בסוף הכי כיף לעשות משו שטוב לנו וזה התמונות שלך לעתיד ולא שלהם ואף אחד לא יזכור את זה עוד כמה שנים...
תלבשי מה שאת אוהבת עדיף מלבוא לחתונה בתחושת 'באסה'
אני בעצמי לא הסכמתי ללבוש צבע מסוים בחתונה האחרונה ובכל אופן הם הלכו על הצבע הזה כולם... והודעתי שאני לא לובשת את הצבע הזה ובאתי שונה מכולם בצבע אחר... אומנם לא הרס כי זה היה בגוון בהיר והשתלב ,אבל בכל אופן 'אחר'...
אז אם יש לך את האומץ לכי על זה...כי בסוף הכי כיף לעשות משו שטוב לנו וזה התמונות שלך לעתיד ולא שלהם ואף אחד לא יזכור את זה עוד כמה שנים...
תלבשי מה שאת אוהבת עדיף מלבוא לחתונה בתחושת 'באסה'
ציטוט מ ציפי וולפא ב אפריל 29, 2025, 00:04הי לי זה גם קרה ( גם בעלי לא אהב) ופשוט לקחתי משהו אחר עם צבע דומה...
הי לי זה גם קרה ( גם בעלי לא אהב) ופשוט לקחתי משהו אחר עם צבע דומה...